KD2018 – GAMER ZONA: PRIJAVITE SE NA PLAYSTATION TURNIR “SVJETSKO PRVENSTVO – PES Soccer 2018

Podijelite:

Udruženje „C.E.K.O.R (Centar za ekologiju i održivi razvoj) iz Kaknja u sklopu “Kakanjskih dana 2018”, a u saradnji sa JU KSC Kakanj, organizuje turnir SVJETSKO PRVENSTVO “PES Soccer 2018” u play-station-u 4.

Takmičenje će se odvijati ispred cafea Europa (Park Doma kulture) 2.augusta i 3.augusta 2018.godine od 21.00 sati pod vedrim nebom uz projekciju na velikom platnu. Turnir će se igrati sistemom eliminacije.

Pozivamo sve zainteresovane koji su stariji od 14 godina da se prijave i da pokušaju osvojiti ovaj turnir za koji su obezbijeđene i vrijedne nagrade. Na turniru će biti predviđeno mjesto i za navijače i za takmičare, a poseban ugođaj će praviti komentator utakmica i DJ.

Svi zainteresovani trebaju da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen (32 učesnika), a prijave možete izvršiti putem facebook stranice udruženja “Centar za ekologiju i održivi razvoj-CEKOR” ili na e-mail cekor.ngo@gmail.com

Pravila za turnir će biti napisana i objašnjena prije takmičenja tako da takmičari trebaju doći pola sata prije turnira radi žrijeba i pojašnjenja pravila.

Za tehnički dio turnira će se brinuti playstation klub “IMPERIJA” Kakanj koji će ustupiti play station za takmičenje i pružiti tehničku podršku.

Vidimo se u GAMER ZONI u četvrtak 02.08. i petak 03.08.2018.godine u Parku Doma kulture Kakanj.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci