Koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” gostuje u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica

Podijelite:

Koncert domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu” prvi put gostuje u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica 09. marta 2017. godine, sa početkom u 19,30 sati.

Koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” prvi je savremeni, interaktivni i umjetnički događaj na ovim prostorima koji se ne smije propustiti. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku predstaviti ovaj veliki muzičko-scenski spektakl i u Zenici.

25

Ponovno izvođenje koncerta u Domu kulture u Kaknju bit će upriličeno 07.02.2017. godine sa početkom u 19,30 sati.

Ponovno izvođenje koncerta u Kaknju smo zakazali upravo na zahtjev naše publike jer vlada veliki interes, također raduje nas činjenica što dolaze ponude da nastupimo i u drugim gradovima što dokazuje da je koncert ispunio očekivanja te da se pokazao izuzetno opravdanim.

U realizaciju projekta, pored JU KSC Kakanj, uključeno je još nekoliko različitih organizacija; lokalno kulturno-umjetničko društvo “Fadil Dogdibegović-Dikan, muzički bendovi, Gradski hor, Hor “Bostan”, Dramski studio Kakanj, Rudarska limena glazba, Tamburaški orkestar i drugi.

Olakšica pri kupovini ulaznice koja košta 10 KM jeste da će ista važiti i za pozorišnu predstavu “DNK” koja je na repertoaru 17.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Pozivamo vas da na vrijeme obezbijedite svoje ulaznice za koncert koji nikoga nije ostavio ravnodušnim!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci