KOŠARKAŠKA UTAKMICA KK KAKANJ – KK IGOKEA SUTRA U SPORTSKOJ DVORANI KAKANJ

Podijelite:

 Obavještavamo vas da Košarkaški Klub “Kakanj” zakazuje utakmicu  trećeg kola Lige za prvaka (Liga 6), sa ekipom KK „IGOKEA“ Iz Aleksandrovca . Utakmica trećeg kola Lige za prvaka  KK Kakanj – KK Igokea Aleksandrovac igra se 19.03.2016. godine, (subota) sa početkom u 19:00 sati u Sportskoj dvorani u Kaknju.

Pozivamo sve građane općine Kakanj, simpatizere i navijače Košarkaškog kluba Kakanj da dođu na utakmicu, da uz pune tribine kakanjske dvorane uz korektno i fer navijanje kako to i priliči kakanjskim navijačima, još jednom podržimo naše košarkaše.

Još jednom da ponovimo Utakmica KK Kakanj – KK Igokea Aleksandovac igra se 19.03.2016. godine, (subota) sa početkom u 19:00 sati u Sportskoj dvorani u Kaknju.

Pored sjajne košarkaške utakmice sve posjetitelje očekuje i zabavni program u sklopu kojeg će biti organizovana specijalna nagradna igra. Naime, jedan od naših vjernih posjetitelja koji uspije pogoditi koš iz jednog pokušaja postat će vlasnik skupocijenog bicikla.

Da bi posjetitelj koji će dobiti priliku da učestvuje u nagradnoj igri postao vlasnik bicikla potrebno je da pogodi koš sa pola košarkaškog terena.
Organizator nagradne igre će odlučiti ko su učesnici u ovoj igri na osnovu vjernog bodrenja KK „Kakanj“.
Ukoliko niti jedan od učesnika ne pogodi koš, nagradna igra se nastavlja tokom svih domaćih utakmica KK lige 6, a pripremili smo i utješne nagrade.

Napominjemo da će u prodaji biti samo 1 000 ulaznica po cijeni od 3 KM, koje ćete moći kupiti na biletarnici JU Kulturno-sportski centar Kakanj već od petka 18.03.2016.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci