Live stream Ponijeri dostupan za javnost – Čekamo nove količine snijega kako bismo maksimalno uživali u svim ljepotama Ponijera

Podijelite:

Dana 06.01.2018. godine u Ski centru Ponijeri postavljena je kamera koja je donacija od informativno-revijalnog web portala ski.ba koji na jednom mjestu nudi sve ski informacije vezane za Bosnu i Hercegovinu, region i svijet.

Live stream je danas na ski.ba pušten u javnost. U narednim danima će se raditi na kameri i ruti kretanja.

Kamera je rotaciona i  vrlo kvalitetna. Dostupna svima i svi će imati priliku da u bilo kojem trenutno uživo vide kakvo je stanje na Ponijerima, te koliko Kakanjci i gosti uživaju na kakanjskom izletištu Ponijeri. Kako možemo vidjeti na live streamu trenutno na Ponijerima pada snijeg kojeg očekujemo i u narednim danima kako bismo u potpunosti uživali u svim ponudama koje nudi Ski centar Ponijeri.

Ponijeri su sad u klubu najjačih, uz Jahorinu, Bjelašnicu, Igman i Ravnu Planinu moći ćemo 24h pratiti situaciju na ovim ljepoticama preko ski.ba

Ovom prilikom zahvaljujemo se portalu ski.ba na veoma vrijednoj donaciji.

Pozivamo građane da prate live stream kako bi došli do određenih informacija koje su potrebne svima prije polaska na Ponijere.

Live stream je dostupan za javnost na linku:

Live stream: Ponijeri

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci