Malim koracima do velikih promjena – JU KSC Kakanj izvršila nabavku dva nova bilijarska stola za kultni školski centar “Europa”

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj danas je izvršila nabavku novih bilijarskih stolova za potrebe kultnog školskog centra “Europa” kako bi se pospješila ponuda ovog ugostiteljskog objekta.

JU KSC Kakanj konstantno ulaže u renoviranje svih objekata te nabavku nove opreme novcem koji dolazi iz vlastitih prihoda, a sve u cilju poboljšanja ponude kako bismo ugodili našim sugrađanima.

Nakon renoviranja toaleta u kultnom školskom centru i mijenjanja kompletnog interijera, na red su došli i bilijarski stolovi.

Naime, stari bilijarski stolovi koji su korišteni u Europi već duži vremenski period, poprilično su istrošeni i dotrajali. Upravo zbog toga, JU KSC Kakanj izvršila je nabavku dva bilijarska stola novije generacije sa grafitnim pločama. Stolovi su kupljeni u Multipleksu “Ekran” Zenica.

Nabavkom novih bilijarskih stolova znatno je poboljšan kvalitet ponude u kultnom školskom centru Europa!

Pozivamo ljubitelje ove zanimljive igre da nas posjete u kultnom školskom centru Europa i uživaju u bilijarskoj igri. Novi stolovi su u funkciji od večeras!

Come folow us on Instagram! #juksckakanj

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci