Merima Bečirhodžić i Emina Kulović osvojile besplatno pohađanje Škole plesa u JU KSC Kakanj

Podijelite:

Obavještavamo polaznike Škole plesa da će se nakon pauze zbog zimskog raspusta, u četvrtak 25.januara 2018. godine nastaviti Škola plesa u Domu kulture sa početkom u 18:30 sati.

Pozivamo sve koji su zainteresovani za Školu plesa da se već danas prijave kako bismo na vrijeme formirali novu grupu.

JU Kulturno-sportski centar Kakanj odlučila je organizovati i nagradnu igru kako bismo najsretnijeg nagradili besplatnim pohađanjem Škole plesa jedan mjesec (četiri časa). Sve što ste trebali uraditi jeste lajkati post na FB ili na Instagram profilu, podijeliti post na FB i u komentar na FB ili Instagram profilu označiti osobu koja bi trebala upisati Školu plesa.

Pobjednice smo izabrali pomoću random.org slučajnog odabira! Sretna dobitnica besplatnog pohađanja Škole plesa koju smo izabrali preko Facebook stranice JU KSC Kakanj je Merima Bečirhodžić, dok je na Instagram profilu @juksckakanj najsretnija bila Emina Kulović (@kulovice). Hvala svima koji su učestvovali u našoj nagradnoj igri, a sretnim dobitnicama čestitamo na osvojenoj nagradi i nadamo se da će vam poslužiti da naučite nove plesne korake.

Nagrada vrijedi četiri treninga (sata) Škole plesa. Molimo sretne dobitnice da nam se jave kako bi ostavile svoje kontakt podatke.

 

 

Napominjemo da se Škola plesa održava svakog četvrtka u sali Doma kulture, sa početkom u 18:30 sati. Svi koji žele mogu izvršiti svoje prijave tako što će nas kontaktirati na broj telefona 032/771-920 ili putem e-mail adrese juksckakanj@ksckakanj.ba!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci