Na Ponijerima danas bili idealni uslovi za sankanje i Školu skijanja – Sutra nastavljamo, ski lift večeras radi za noćno skijanje (staza nije u potpunosti uslovna)

Podijelite:

Danas je u Ski centru Ponijeri nastavljena Škola skijanja koja se odvija na prvoj padini velike staze u dnevnom terminu bez rada ski lifta. Obzirom da je danas na Ponijerima bila visoka temperatura došlo je do topljenja snijega, ali JU KSC Kakanj je svakako iskoristila dan i svim posjetiocima omogućila sankanje na prvoj stazi. Za večeras od 18:00 sati najavljeno je noćno skijanje i ekipa JU KSC Kakanj će biti na terenu da svim zainteresovanim omogući skijanje. Kako je na pojedinim dijelovima staza postala neuvjetna za skijanje, svim skijašima ostavljamo izbor da skijaju na vlastitu odgovornost.

Prvi spust će biti besplatan za sve skijaše.

Sutra 07.01.2017. godine nastavlja se  Škola skijanja na prvoj padini staze sa početkom od 10:00 sati. Svi zainteresovani nam se mogu pridružiti na licu mjesta.

Instruktori skijanja na Ponijerima su prof. Haris Ljubović, Mahir Jašarspahić, Eldar Turudija i Irfan Hasagić.

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Vršimo pojedinačne obuke, cijena jednog sata skijanja iznosi 10 KM, za tri sata skijanja cijena je 24 KM, petodnevna bez prevoza 150 KM. Cjenovnik pogledajte u tabeli koja slijedi:

Također, sutra će biti omogućeno sankanje na prvoj stazi.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci