Nagradna igra: Osvojite ulaznice za premijerno izvođenje predstave “Ludilo udvoje”

Podijelite:

Nakon tri mjeseca rada na novom pozorišnom komadu Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj sa velikim zadovoljstvom obavještava građane da će se nova predstava pod nazivom “Ludilo udvoje” premijerno odigrati 26.04.2017. godine na velikoj sceni Doma kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Premijera pozorišne predstave “Ludilo udvoje” u kojoj glume Mirza Mušija, Mirza Bajramović i glumica Aida Bukva jedan je od glavnih događaja u okviru programa obilježavanja 50 godina Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

U predstavi pratimo srednjovječni bračni par (ON i ONA-namjerno depersonalizirani), svako zarobljen u svom svijetu, lišen istinske komunikacije, osuđeni jedni na druge, u permanetnom sukobu oko najtrivijalnijih stvari, dok napolju bijesni rat i prijeti da sruši i njih i njihov mali davno izgubljeni svijet.

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za ovu pozorišnu predstavu dovoljno je da u komentar tagujete osobu s kojom biste voljeli pogledati predstavu, podijeliti i lajkati post na Facebooku.

Sretno!

Izvlačenje sretnih dobitnika bit će upriličeno na konferenciji za medije koja će biti upriličena sutra 25.04.2017. godine u velikoj sali Doma kulture.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci