NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za premijeru predstave “DNK”

Podijelite:

Predstava “DNK” tretira problem maloljetničke delikvencije i veoma velik broj problema u kojima se često danas nalaze maloljetnici, te otvara pitanje o tome koliko smo svi mi kao društvo i sistem odgovorni za takvo ponašanje.

Pristup procesu je poprilično alternativan i predstava pripada kategoriji modernog – alternativnog teatra.Po prvi put u realizaciju jedne predstave Dramskog studija je uključen i Muzički centar sa svojim polaznicima, koji također djeluje u okviru JU KSC Kakanj. Zadatak polaznika Muzičkog centra je da u toku glumačke igre muzičari koji čine band od 4 člana (solo gitara, ritam gitara, bas i bubanj sa perkusijama) na muzičkim instrumentima muziciranjem proizvode ambijent cijele predstave, uz tematske muzičke dionice.

Kako osvojiti ulaznicu?

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za premijeru pozorišne predstave “DNK”, potrebno je u komentar ispod slike na FB napisati koja je ovo po redu predstava Dramskog studija, ime i prezime režisera predstave i tačan termin premijere predstave. Pravila su jednostavna. Sretno!

 Pozivamo sve naše građane da dođu na premijeru predstave, da podrže rad Dramskog studija, da podrže režisera i mlade talentovane glumce. Podržite domaće!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci