Nastavlja se Liga mjesnih zajednica / Sistem drugoplasiranih 1/4

Podijelite:

Obavještavamo prijavljene ekipe i sve koji prate takmičenje Liga mjesnih zajednica da se pomenuto takmičenje nakon pauze nastavlja u nedjelju 09.09.2018. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Bit će odigrano ukupno 4 utakmice. Prva utakmica između ekipa MZ Brnj i MZ Podgora na rasporedu je u 18:30 sati. Druga utakmica između ekipa MZ Čatići i MZ Pope se igra  u 19:05, treća utakmica između MZ Nažbilj i MZ Tršće igra se u 19:55 sati. Zadnja utakmica na rasporedu je u 20:30 sati, a sastaju se MZ Varda i MZ Mramor.

Liga MZ Kakanj se igra svake naredne nedjelje i to 09. septembra, 16. septmebra, 23. septembra i 30. septembra tekuće godine.

Maksimalan broj igrača po jednoj ekipi je 12 igrača s tim da se u tabelu za prijavu ekipe mora upisati minimalno 8 igrača (po mogučnosti sa rezervnim golmanom). Jedna MZ prijavljuje jednu ekipu, izuzetak čine mjesne zajednice sa preko 2 000 stanovnika prema popisu iz 2013 godine – Federalni zavod za statistiku, koje mogu prijaviti dvije ekipe. Prijavljena ekipa ne može imati više od jednog igrača koji se aktivno bavi igranjem fudbala u takmičarskim ligama. Igrači koji predstavljaju MZ moraju imati napunjenih 16 godina starosti. Za sve učesnike lige obavezan je CIPS – potvrda o mjestu prebivališta.

Svi učesnici su dužni nastupati u majicama koje je obezbjedio Organizator takmičenja

Napomena:  Ukoliko se desi da ekipa iz opravdanih razloga nema dovoljan broj igrača na spisku za nastavak takmičenja  (odlazak van granica zbog zaposlenja, promjena mjesta prebivališta itd.) pruža se mogućnost prijave maksimalno dva nova igrača ali pod uslovom da nisu nastupili za neku drugu mjesnu zajednicu i uz obaveznu dostavu CIPS-a (ne starijeg od 6 mjeseci).

Pozivamo naše sugrađane da nam se u navedenim terminima pridruže u Sportskoj dvorani KSC Kakanj i svojim prisustvom podrže ekipe koje nastupaju.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci