Nova vizuelna komunikacija sa javnostima za vrijeme Kakanjskih dana 2018.

Podijelite:

Kako je ranije već najavljeno ove godine za Kulturno-sportsku manifestaciju vežu se mnogobrojni noviteti. Vezuju se i same olakšice rada budući da je treća godina zaredom otkad JU KSC Kakanj zajedno i sinhronizovano sa Općinom Kakanj radi kompletnu organizaciju. Velika pažnja uvijek se posvećivala marketingu kako bi se informacije prenijele na što veći broj građana i drugih gostiju. Velika pažnja posvećivala se onima koji su bili spriječeni da prisustvuju programima ove velike manifestacije, pa su tako putem društvenih mreža mogli uživo da prate svaki događaj i na taj način bar malo osjete pozitivnu atmosferu.

Jedno od sredstava marketinga je svakako grafičko rješenje plakata koje i ove godine sija i na najljepši način i sa najatraktivnijim bojama promoviše KD 2018.

Vjerujemo da će i na vas novo grafičko rješenje plakata ostaviti veliki utisak te da će vam se svidjeti način na koji se plasiraju informacije.

Još uvijek sklapamo kockice i definišemo kompletan program Kakanjskih dana, a uskoro će u funkciji biti i web platforma na kojoj će biti dostupne sve informacije koje će biti od koristi našim sugrađanima i svima koji su planirali posjetiti neke od sadržaja ili boraviti u Kaknju tokom Kakanjskih dana.

Uskoro više informacija i o drugim izvođačima koji će nastupiti na “Kakanjskim danima 2018”.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci