Obavijest o radu Ski centra Ponijeri za ponedjeljak 22.01.2018.

Podijelite:

Danas je u Ski centru Ponijeri organizovano dnevno skijanje u vremenskom terminu od 10:00 do 16:00 sati i tom prilikom zabilježen je veliki broj skijaša i posjetilaca. Tokom dana na Ponijerima je padao snijeg, temperatura je iznosila 0 stepeni C, goste je zabavljao DJ Zyxel, a održavala se i Škola skijanja gdje su svi zainteresovani imali priliku da nauče skijati.

Od 18:00 sati do 21:00 večeras je organizovano noćno skijanje, uz odlične uslove skijanja budući da je ekipa JU KSC Kakanj nakon novih snježnih padavina pripremila ski stazu za skijaše. Tokom noćnog skijanja također je zabilježen veliki broj skijaša, a temperatura je iznosila -2 stepena C.

U ponedjeljak 22. januara dnevno skijanje neće biti organizovano, na stazi nam se mogu pridružiti svi koji imaju želju da sankaju i za druge aktivnosti. Za naredni period svi koji žele da se organizuju časovi skijanja u sklopu Škole skijanja moraju se prijaviti na broj telefona 032/771-920 ili putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba kako bi zakazali trening.

Škola skijanja se neće organizovati sutra 22. januara 2018. godine!

Noćno skijanje će biti organizovano sutra u vremenskom terminu od 18:00 do 21:00h, a cijena je 10 KM. Pozivamo vas da i sutra dođete na noćno skijanje.

O aktivnostima u sklopu Ski centra Ponijeri kao i o radu ski lifta u narednim danima javnost ćemo naknadno obavijestiti.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci