Obavijest za polaznike kursa engleskog jezika

Podijelite:

Poštovani i dragi polaznici,

Za učenje stranih jezika nisi nikad ni premlad niti prestar!

Postoji toliko dobrih razloga za učenje stranog jezika i toliko različitih načina. Sigurno ste čuli izreku ” Koliko jezika znaš toliko vrijedis”. Napredak tehnologije i tehnike općenito omogućio je da preko interneta budemo stalno povezani sa svim ljudima diljem svijeta, da putujemo i otkrivamo nove zemlje, kulture,običaje itd. Kad kupujemo neki proizvod upute često pišu na stranim jezicima. Sve nam to pokazuje da je komunikacija na stranom jeziku svakodnevna potreba. Da ne zaboravimo muziku, filmove, serije i reklame. Kroz naše edukativne kurseve nastojimo osposobiti sve polaznike od najmlađih do najstarijih da znanje stečeno u našoj ustanovi mogu primjeniti u stvarnom životu. Kod nas se uči sa razumijevanjem, s primjenom stečenog znanja u praksi.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da III (treći) stepen kursa engleskog jezika polazi u četvrtak 10. septembra 2015. godine, sa terminom od 19:00 sati. Predavač je prof. Edita Bajrić koja predaje engleski jezik u našoj JU za kulturu i obrazovanje više od dvanaest godina.

Prof. Edita Bajrić podijelila je sa nama svoje mišljenje: “Što se tiče iskustava ona su uglavnom pozitivna, ne sjećam se negativnih situacija jer ih nije ni bilo, sam način rada je puno fleksibilniji nego u školama što znači da na časovima vlada prijatna i opuštena atmosfera uz rad i zalaganje naravno.

DSC_2981

 

 

 

Naša želja za Vas je prilično jednostavna, da vam pomognemo da savladate nove vještine kojima ćete lakše ispuniti lične ambicije. Naša vrata su uvijek otvorena svima koji žele da uspješno savladaju engleski jezik.

london11

Podijelite:

Posljedni članci