Pogledajte ko je osvojio ulaznice za predstavu “Kad voljim, voljim”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Nakon organizovane nagradne igre na našoj web stranici kako bismo poklonili ulaznice za pozorišnu predstavu “Kad voljim, voljim” donosimo imena sretnih dobitnica ulaznica.

Ulaznice su osvojile:

  1. Admira Kusić – 2 ulaznice (Esmeralda Selimović)
  2. Sabina Softić – 2 ulaznice (Nirma Delibašić)

Navedene osobe mogu odvojeno ući u Dom kulture uz prikaz lične karte. Hvala svima koji su učestvovali na našoj nagradnoj igri a dobitnicama čestitamo i želimo ugodne trenutke na predstavi.

Predstava „Kad voljim, voljim“ popularnog srpskog glumca, scenariste, humoriste i reditelja Saše Pantića bit će odigrana večeras 07. aprila 2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Komad “Kad voljim, voljim” na sarkastičan način, uz dosta britkog humora predstavlja mentalitet naroda sa prostora bivše Jugoslavije. “Kad voljim voljim” je ljubavna komedija, ali ta emocija u predstavi nije rezervisana samo za drage osobe. Ovom glumcu je cilj da nasmije ljude jer je smijeha posljednjih godina sve manje.

Saša Pantić rođen je u Prištini 1967. godine. Javnosti je poznat kao glumac i autor Kursadžija, scenarista, glumac i producent serije „Kad na vrbi rodi grožđe“, „Policijska stanica“, „Selo gori“ i više od 15 predstava za decu. Nagrađen je na danima JPT za najbolju humorističku emisiju. Odrastao je uz suzavac na Kosovu, pa je rešio da u budućnosti plače samo od smeha.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci