Pogledajte ko je osvojio ulaznice za predstavu “Kad voljim, voljim”

Podijelite:

Nakon organizovane nagradne igre na našoj web stranici kako bismo poklonili ulaznice za pozorišnu predstavu “Kad voljim, voljim” donosimo imena sretnih dobitnica ulaznica.

Ulaznice su osvojile:

  1. Admira Kusić – 2 ulaznice (Esmeralda Selimović)
  2. Sabina Softić – 2 ulaznice (Nirma Delibašić)

Navedene osobe mogu odvojeno ući u Dom kulture uz prikaz lične karte. Hvala svima koji su učestvovali na našoj nagradnoj igri a dobitnicama čestitamo i želimo ugodne trenutke na predstavi.

Predstava „Kad voljim, voljim“ popularnog srpskog glumca, scenariste, humoriste i reditelja Saše Pantića bit će odigrana večeras 07. aprila 2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Komad “Kad voljim, voljim” na sarkastičan način, uz dosta britkog humora predstavlja mentalitet naroda sa prostora bivše Jugoslavije. “Kad voljim voljim” je ljubavna komedija, ali ta emocija u predstavi nije rezervisana samo za drage osobe. Ovom glumcu je cilj da nasmije ljude jer je smijeha posljednjih godina sve manje.

Saša Pantić rođen je u Prištini 1967. godine. Javnosti je poznat kao glumac i autor Kursadžija, scenarista, glumac i producent serije „Kad na vrbi rodi grožđe“, „Policijska stanica“, „Selo gori“ i više od 15 predstava za decu. Nagrađen je na danima JPT za najbolju humorističku emisiju. Odrastao je uz suzavac na Kosovu, pa je rešio da u budućnosti plače samo od smeha.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci