POGODITE NOVI NAZIV NAŠE USTANOVE I OSVOJITE ULAZNICE ZA FILM “RATOVI ZVIJEZDA: SILA SE BUDI”

Podijelite:

Ovaj put odlučili smo nagraditi 5 sretnih dobitnika ulaznicama za film “Dobri dinosaur” metodom slučajnog izbora. Sretni dobitnici su: Almedin Muflizović, Dženana Spahić, Ajla Muflizović, Merima Jašarspahić i Emina Terzić-Buza. Čestitamo sretnim dobitnicima.

“Dobri dinosaur” je zanimljivi animirani film kojeg možete pogledati u subotu 19. decembra sa početkom u 18:00 sati. Animirani spektakl DOBRI DINOSAUR donosi nam odgovor na pitanje šta bi  bilo da asteroid promjera deset kilometara koji je zauvijek promijenio život na Zemlji nikada nije pogodio naš planet. Iz Disney Pixar studija dolazi nam priča o epskoj avanturi u svijetu dinosaura gdje apatosaurus Arlo i dječak postaju najbolji prijatelji. Na putovanju kroz čudnovat krajolik, Arlo se suočava s vlastitim strahovima i spoznaje za što je sve spreman.

thumb

“Ratovi zvijezda: Sila se budi” je nevjerovatna akcija koju morate pogledati u subotu 19. decembra sa početkom u 20:00 sati u kino-sali Doma kulture. Nastavak sage Ratovi Zvijezda koji se dešava 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983).

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za film “Ratovi zvijezda: Sila se budi” možete učestvovati u našoj nagradnoj igri.

 U nagradnoj igri možete učestvovati ako tačno odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

Koji će biti naziv naše Ustanove od 1.1.2016.godine?

Odgovore pišite u komentar na našoj Facebook stranici. I ne zaboravite subota je rezervisana za filmove u kino-sali Doma kulture.

JU za kulturu i obrazovanje Kakanj/Press

Podijelite:

Posljedni članci