Poziv za učešće: “Novogodišnji turnir u malom nogometu 2016.”

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj organizuje turnir pod nazivom “Novogodišnji turnir u malom nogometu 2016.” koji će se održavati tri dana i to 26, 27. i  28. decembra 2016. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Pozivamo sve sportske organizacije, sportska društva, sportske klubove, privredne subjekte, privatne firme, ugostiteljske objekte te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličate ovu sportsku manifestaciju u jednoj prazničnoj i ugodnoj atmoferi.

Kotizacija po ekipi iznosi 200,00 KM.

IGRA SE PO SISTEMU 4 + 1

Nagradni fond će biti dogovoren neposredno pred izvlačenje.

Prijava ekipa se može vršiti u prostorijama JU Kulturno-sportski centar Kakanj svaki dan od 07:30 – 15:30 sati a najkasnije do 24.12.2016. godine do 12:00, kada je planirano izvlačenje parova u kultnom školskom centru “Europa”.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 032/771-920, putem e-mail adrese sport@ksckakanj.ba ili na info-pultu JU KSC Kakanj.

NAPOMENA: Nema ograničenja vezanih za registraciju igrača pri NS BIH (prijaviti se mogu svi zainteresovani)

Građane pozivamo da nam se za vrijeme održavanja turnira pridruže i zabave u sportskoj i prazničnoj atmosferi u Sportskoj dvorani KSC Kakanj bodreći svoje favorit ekipe.

JU KSC KAKANJ 

                   

Podijelite:

Posljedni članci