Predstavljamo sudije Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2017” – Siniša Zrnić, Admir Begić i Armin Begović

Podijelite:

Kroz priču o Novogodišnjem turniru u malom nogometu “Kakanj 2017” predstavljamo i sudije takmičenja koji će ne sumnjamo suditi časno i pošteno.

Siniša Zrnić je fudbalski sudija koji dolazi iz Zenice. Suđenjem se bavi od 1986. godine, na Premijer ligi Bosne i Hercegovine, na “A” listi proveo je punih trinaest sezona. Također, bio je međunarodni sudija (FIFA) devet godina. Sudio je 55 internacionalnih mečeva širom svijeta. Zrnić je također odlično ocijenjen dok je sudio na takmičenju u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2017”.

Sudija Zrnić ima dugu i kvalitetnu karijeru a nama je zadovoljstvo što sarađujemo sa profesionalcima koji svoj posao obavljaju na jedan respektabilan način.

Još jedan sudija Novogodišnjeg turnira dolazi iz Zenice, a on se zove Armin Begović. Član je Nogometnog Saveza ZE-DO kantona sa zvanjem Federalnog sudije. Ovim poslom bavi se 15 godina, a najviše vremena proveo je na Drugoj ligi Centar kao sudija B liste. Sudio je i mnogobrojne turnire u malom nogometu i utakmice nogometnih reprezentacija.

.

Treći sudija koji će također suditi utakmice Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2017” je Admir Begić iz Zenice. Uz ovakve sudije nadamo se da će turnir proći bez prekršaja te da će se učesnici takmičiti na fer i korektan način.

Novogodišnji turnir u malom nogometu “Kakanj 2017” počinje sutra 17.decembra 2017. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, sa početkom u 15:00 sati!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci