PREPORUČUJEMO – tragikomedija “Život je loto” 14. novembra u 19,30 h

Podijelite:

Predstava u kojoj publika bira kraj – kada Vera ispriča šta joj se dogodilo, poziva publiku da odluči o njenoj sudbini!

Publika ne samo da bira njen kraj, ne samo da je saučesnik od samog početka predstave – nego im glavna junakinja kuha i kafu u toku predstave! Interakcija sa gledaocima, kvalitetna muzika, bogata video produkcija, razni muški i ženski likovi koji se oglašavaju u toku predstave iz offa (sve ih je snimila Monika Romić do neprepoznatljivosti) učinili su da ova tragikomična priča, u vrlo kratkom vremenskom periodu izvođenja, već bude predstavljena na različitim festivalima, kao što su “Devot”, “Belef”, “Pozorišni dani” u Mrkonjić Gradu, dok je na internacionalnom festivalu monodrame “Albamono” u Albaniji, Monika Romić dobila nagradu za najbolju žensku ulogu za ulogu Vere u ovoj predstavi.

Široj publici je Monika Romić poznata iz više serija (Jedne letnje noći – gđa Župančić, Ljubav i mržnja – Viki i druge) i iz mnoštvo reklama, a igrala je na scenama SNP- a, Zvezdara teatra, KPGTa, KULTa,
Često je neprepoznatljiva u ulogama zbog fantastične transformacije.

U predstavi “Život je loto”, Monika Romić glumi Veru, ženu koja se u roku od 24 sata našla u nizu nevjerovatnih životnih situacija:

Vera dolazi na železnicku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železnicke stanice. Priču komplikuje nevjerovatan događaj, Verin muž dobije sedmicu na Lotou, ali već u sljedećem trenutku saznaje da ga ona vara. Tada počinje njena drama, a publici komedija.

 Poslije predstave izvlačenje lutrije!
U skladu sa radnjom predstave, poslije predstave će se desiti izvlačenje sretnih dobitnika tj. glumica će iz bubnja izvući tri karte tj. nagrade i to:
Prva nagrada – uplaćena bingo kombinacija, fotografisanje i piće sa glumicom poslije predstave u kultnom školskom centru “Europa”
Druga nagrada – dvije karte za reprizu predstave “DNK” u Domu kulture
Treća nagrada – piće u kultnom školskom centru “Europa”

Rezervacije i informacije na: 032/771-920

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci