Prijavite se na Školu skijanja koja se organizuje na Ponijerima – Potrebno unaprijed najaviti dolazak na trening

Podijelite:

JU Kulturno-sportski centar Kakanj poziva roditelje i profesore da prijave svoju djecu i učenike ukoliko želite da nauče skijati na Ponijerima. Dosad su časovi održavani svakog dana od 10:00 sati i svi zainteresovani su nam se mogli pridružiti na licu mjesta. Međutim u narednom periodu svi koji žele da pohađaju Školu skijanja moraju prvo najaviti svoj dolazak i izvršiti obaveznu prijavu.

Svi oni koji žele biti dio škole skijanja sve informacije mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-920 i tako izvršiti svoju prijavu. Također se možete prijaviti i na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba a u prijavi obavezno navesti nivo znanja.

Obuka se radi u dnevnom terminu od 10:00 sati na prvoj padini velike staze bez rada ski lifta. Škola skijanja radi i preko vikenda u istom terminu i na istom mjestu.

Instruktori skijanja na Ponijerima su prof. Haris Ljubović, Mahir Jašarspahić, Eldar Turudija i Irfan Hasagić.

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Vršimo pojedinačne obuke, cijena jednog sata skijanja iznosi 10 KM, za tri sata skijanja cijena je 24 KM, petodnevna bez prevoza 150 KM. Cjenovnik pogledajte u tabeli koja slijedi:

Aranžman za početnike obuhvata petodnevni prevoz od Kaknja do Ponijera i nazad, ski učitelja, pedagoški nadzor, obezbijeđena je užina, ljekarska služba i diploma učešća. Cijena aranžmana za početnike iznosi 200 KM.

Aranžman za napredne skijaše obuhvata petodnevni prevoz, ski kartu, ski učitelja, pedagoški nadzor, užinu, ljekarsku službu i diplomu učešća. Cijena aranžmana za napredne skijaše iznosi 250 KM.

Sa polaznicima će raditi profesionalni tim sastavljen od iskusnih instruktora skijanja.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci