Prolaz u osminu finala izborile su drugoplasirane i trećeplasirane ekipe i to: Tvornica cementa i Moj San (grupa A), Pekar Delibašić i Elektrodistribucija (grupa B), DSM Trade i Općina (grupa C), JU KSC – Prosvjeta i KP-Sim (grupa D)

Podijelite:

U dosadašnjem takmičenju u malom nogometu Biznis liga grupa sa najviše učinjenih prekršaja je grupa B (ukupno 94 u deset odigranih utakmica), a najmanje u grupi A (ukupno 65 u deset odigranih utakmica).

Ekipa sa najmanjim brojem učinjenih prekrašaja prema broju odigranih utakmica je ekipa JU KSC – Prosvjeta i MKF Lider (8 prekršaja iz četiri odigrane utakmice), a najviše ekipa DSM Trade (29 prekršaja u četiri odigrane utakmice). Ukupno je dodjeljeno 85 žutih kartona i 6 crvenih kartona (od čega je 5 kao drugi žuti i jedan direktni crveni karton).

– Direktan plasman u četvrtfinale kao prvoplasirane ekipe u okviru svojih grupa izborile su: Policija (grupa A), RMU (grupa B), JP Vodokom (grupa C) i Termoelektrana (grupa D). Prolaz u osminu finala izborile su drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz grupa i to: Tvornica cementa i Moj San (grupa A), Pekar Delibašić i Elektrodistribucija (grupa B), DSM Trade i Općina (grupa C), JU KSC – Prosvjeta i KP-Sim (grupa D).

Danas od 18:00 sati nastavlja se takmičenje  (osmina finala) u Sportskoj dvorani KSC Kakanj!

Pozivamo građane da dođu u Sportsku dvoranu KSC Kakanj kako bi podržali svoje favorit ekipe.

Ulaz: 1 KM

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci