Prolongiramo reprizu koncerta “Bilo Jednom Na Balkanu” za drugi termin

Podijelite:


Nakon rasprodatih ulaznica za koncert “Bilo Jednom Na Balkanu” u rekordno kratkom vremenu i upućenih molbi naših građana da ponovimo koncert, zbog onih koji nisu na vrijeme osigurali ulaznicu za premijeru, odlučili smo da organizujemo i reprizno izvođenje koncerta.

Planirano je da se isti održi u nedjelju 27.11.2016. godine, međutim zbog nemogućnosti dolaska tj. učestvovanja izvođača kojih je preko 100, zbog velikih finansijskih troškova koje iziskuje ovaj projekat, odlučili smo da reprizno izvođenje koncerta ipak prolongiramo za drugi termin.

Zbog nemogućnosti dolaska svih izvođača repriznim izvođenjem ne bismo bili u prilici prikazati kompletan dojam i širu sliku ovog velikog projekta.

Dakle, reprizno izvođenje koncerta domaće filmske muzike “Bilo Jednom Na Balkanu” zvanično prolongiramo za drugi termin. O gostovanjima koncerta i ponovnom prikazivanju u Kaknju građane ćemo na vrijeme obavijestiti.

Ovim putem se izvinjavamo građanima koji su već kupili ulaznicu te ih obavještavamo da će bez problema moći vratiti novac na info-pultu JU KSC Kakanj.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci