Revija OLDTIMER automobila ulicama grada Kaknja (Kakanjke i Kakanjci biraju najljepšeg) – 04.08.2018. KD2018

Podijelite:

Ovogodišnja manifestacija  Kakanjski dani će obradovati ljubitelje oldtimer automobila. Na ulicama Kaknja očekuje se oko petnaest najstarijih i najinteresantnijih limenih ljepotana.

U subotu, 4.augusta 2018.godine u okviru Kulturno-sportske manifestacije nam se možete pridružiti na platou ispred Main stagea od 10:00 do 13:00 sati. Publika će birati najstariji i najljepši automobil, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i zajedno sa nama uživate u pogledu na ove ulickane četverotočkaše, koje njihovi vlasnici održavaju sa mnogo ljubavi i pažnje.

Očekuje vas umjetnički program uz folklor, pozdrav načelnika Općine Kakanj koji će dodijeliti pehar. Također ćete imati priliku gledati formiranje kolone i vožnju kroz ulice našeg grada.

Oldtimer club Sarajevo je osnovan 17.03.2004. godine. U periodu od osnivanja, klub je uspio organizovati nekoliko međunarodnih Oldtimer susreta, i svake godine okupiti oko 70 posada iz Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Madžarske, Italije, Srbije, C.Gore i cijele BiH.

Na ovim susretima učestvovalo je i desetak interesantnih motor-kotača. Zapažena učešća članovi kluba su imali i na mnogim susretima u susjednim zemljama iz okruženja.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci