Obavještavamo zainteresovane i sve rekreativce koji žele koristiti sportske objekte kojima raspolaže JU KSC Kakanj da od danas ponovo mogu rezervisati svoj termin za trening ili rekreaciju.

U ovom članku možete na jednom mjestu pronaći objedinjene najvažnije informacije kome i kako se obratiti za korištenje prostora u Sportskoj dvorani Kakanj, kuglani i sportskoj sali Re-Al Company

U Sportskoj dvorani KSC Kakanj, kuglani, novooformljenom Fitnes centru i sportskoj sali Re-Al Company možete rezervisati vaš termin za trening i rekreaciju radnim danima tako što ćete pozvati na broj telefona 032/771-920 ili prijavom na info-pultu JU KSC Kakanj.

Također svi zainteresovani građani informacije o rezervaciji termina u Sportskoj dvorani Kakanj mogu dobiti i putem e-maila:sport@ksckakanj.ba ili putem Facebook stranice JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

Cijena korištenja navedenih sportskih objekata:

Sportska dvorana Kakanj:

u vremenskom periodu  od 08:00 – 14:00 sati iznosi 35 KM a od 14:00 – 22:00 sata iznosi 70 KM

Sportska sala Re- Al Company:

u  vremenskom periodu od 08:00 do 14:00 sati iznosi 25 KM. Cijena za rekreaciju i trening od 14:00 do 24:00 sata iznosi 40 KM. Vikendom 35 KM.

Kuglana:

korištenje jedne staze za jedan sat iznosi 7 KM, za učenike i studente 5 KM

Fitnes centar:

korištenje po osobi 5 KM/sat

20 KM/mjesec

POSEBNA PONUDA

Za korištenje prostorija u periodu od 22:00 – 24:00 sata cijena Sportske dvorane Kakanj iznosi 50 KM. Navedene cijene su sa uračunatim PDV-om.


Rezervisane i slobodne termine navedenih objekata možete pronaći u tabelama koje slijede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.

JU KSC KAKANJ