Saznajemo vremenski okvir Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” – Početak u subotu 28.07.2018. godine, kraj u petak 03.08.2018.

Podijelite:

Obavještavamo sve koji željno iščekuju još jednu tradicionalnu i spektakularnu manifestaciju “Kakanjski dani” da je definisan vremenski okvir odvijanja Kulturno-sportske manifestacije.

Ovogodišnji “Kakanjski dani” će početi u subotu 28.07.2018. godine i ukupno će trajati sedam dana tačnije do 03.augusta tekuće godine.

Moramo istaknuti da će za vrijeme manifestacije “Kakanjski dani” pored brojnih učesnika, kulturno-umjetničkih društava, muzičara posebna pažnja biti usmjerena na naše najmlađe sugrađane te da će sama manifestacija biti u znaku radionica, edukativnih sadržaja za mališane, zabavnih programa, mini koncerata, filmova, predstava upravo za mališane.

Kako smo ranije najavili velika vijest je da će učešće u ovogodišnjoj manifestaciji uzeti naši popularni Kakanjci koje je birala ponovo kakanjska publika. Veliko interesovanje se već pokazuje za spektakularni koncert Amara Jašarspahića Gileta i Lapsus benda. Uskoro objavljujemo i druge koncerte koji su dogovoreni kao i imena izvođača koji će nam uljepšati ovih sedam dana.

Očekujte mnogo noviteta i neviđenih sadržaja kroz ovogodišnju manifestaciju.

Uskoro će biti u funkciji web platforma na kojoj će biti dostupne sve informacije koje će biti od koristi našim sugrađanima i svima koji su planirali posjetiti neke od sadržaja ili boraviti u Kaknju tokom Kakanjskih dana.

Pratite nas na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj i na Instagram stranici @juksckakanj. Informacije možete pronaći na stranici Općine Kakanj http://kakanj.com.ba/

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci