Stručna i predana profesorica njemačkog jezika Lejla Karavdić – Inspiracija za učenje

Podijelite:

Sa završenim Filozofskim fakultetom u Sarajevu na odsjeku za germanistiku, svojim bogatim znanjem pruža izvanredno obrazovanje svim polaznicima u Kaknju. Aktivno doprinosi i obrazovnom sektoru kao član komisije koja radi na izradi kurikuluma za njemački jezik u osnovnim školama i gimnazijama ZDK.

Od 2020. godine, profesorica Karavdić je ključni član edukativnog tima KSC, gdje uspješno vodila grupe A1, A2 i B1 doprinoseći razvoju jezičkih vještina polaznika kurseva na svakom koraku.

Za prof. Karavdić svi polaznici ističu da je ne samo stručna, već i iznimno mila i predana u svom radu. Njeno prisustvo u učionici donosi radost i poticaj za učenje, a njen pristup svakom učeniku individualno stvara inspirativno okruženje. Rad s profesoricom Karavdić je istinsko zadovoljstvo za sve koji imaju privilegiju učiti od nje.

Ostalo je malo vremena za prijave na edukativne kurseve, ukoliko želite biti dio našeg tima molimo da se prijavite do 15. augusta najkasnije.

Prijave možete izvršiti preko naše online platforme www.ksckakanj.ba/obrazovanje

Za više informacije kontaktirajte nas na 032/771-920 ili putem e-mail adresa juksckakanj@ksckakanj.ba i obrazovanje@ksckakanj.ba

Podijelite:

Posljedni članci