Svečano otvoren Novogodišnji turnir u malom nogometu “Kakanj 2017”

Podijelite:

Danas je u Sportskoj dvorani KSC Kakanj počeo Novogodišnji turnir u malomturnir u malom nogometu “Kakanj 2017”. Prva utakmica odigrana je u 15:00 sati između ekipa Beged d.o.o. Kakanj i ekipe Bonitas Gratz, a ista je završena sa rezultatom od 2:0.

Nakon još četiri odigrane utakmice uslijedilo je svečano otvaranje Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2017”. Turnir je otvorio predsjednik Sportskog saveza Općine Kakanj Samir Lušija. Lušija je poručio kako mu je veliko zadovoljstvo da otvori turnir koji okuplja toliko zainteresovanih i iz drugih gradova.

Ekipe je zamolio da igraju fer i korektno, sudije da sude časno i pošteno a publika da dođe u što većem broju kako bi podržala ovo takmičenje.

Nagradna ulaznica za sve dane besplatnog ulaska na Novogodišnji turnir uručena je našem sugrađaninu Midhatu Čosiću kako bismo mu se zahvalili zbog vjernog navijanja na sportskim susretima u SD KSC Kakanj.

Nakon svečanog otvaranja turnira uslijedila je utakmica između ekipa Sajmir Vogošća-Tihovići i MNK Crni Labud Ilijaš.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu u dvorani kako bi uživali u malom nogometu. Zadnja utakmica na rasporedu je u 22:15h.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci