U ponedjeljak 17.12. svečano otvaranje Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2018” – Pogledajte raspored utakmica i takmičarsku šemu

Podijelite:

Prva utakmica na rasporedu je u ponedjeljak između ekipa MNK Semirče Visoko i Elektrofreon Kakanj sa početkom u 17:00 sati. Svečano otvaranje turnira zakazano je u 18:45h u Sportskoj dvorani KSC Kakanj!

Turnir će se održati u Sportskoj dvorani Javne ustanove „Kulturno-sportski centar“ Kakanj u periodu od 17.12. – 22.12.2018.godine u poslijepodnevnim satima. Cilj Novogodišnjeg turnira u malom nogometu je promovisanje sporta, kao zdravog načina života i vrednovanje sportskog i takmičarskog duha. Vrijednost organizacije kompletnog projekta je oko 10.000 KM. Kotizacije koje uplate ekipe učesnice turnira se u kompletnom iznosu dodijele kroz nagrade i plan je da nagradni fond i ove godine bude 6.000 KM.

Ekipa koja osvoji prvo mjesto za nagradu dobija 4.000 KM, drugo mjesto 1.000 KM i treće mjesto 500 KM. Bit će dodijeljene nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strijelca i golmana.

Ove godine učešće je prijavilo ukupno 16 ekipa kako iz Kaknja tako i iz Zenice, Visokog, Iijaša, Vogošće, Sarajeva i Olova.

Generalni pokrovitelj turnira je Općina Kakanj.

Zlatni sponzori: Tvornica cementa i Market Crvena Jabuka

Sponzor: GMS Sport Vitez – Joma

Ulaz za dame besplatan!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci