U subotu u Sportskoj dvorani KSC Kakanj Prvenstvo Judo saveza F BiH

Podijelite:

U organizaciji judo kluba Kakanj, u subotu 17.3.2018. godine u Sportskoj dvorani u Kaknju sa početkom u 10:00 sati će biti održano Prvenstvo Judo saveza F BiH za juniore-juniorke, kadete-kadetkinje, starije i mlađe dječake i djevojčice i poletarce i poletarke za 2018.godinu.

Predani rad kluba rezultirao je time da je Judo savez FBiH ovom klubu povjerio ovogodišnju organizaciju ovog prestižnog takmičenja.

“Mora se istaći pomoć šire društvene zajednice na čelu sa Općinom Kakanj i načelnikm Nerminom Mandrom. Između ostalog pomoć u organizaciji ovog prvenstva ne bi bila moguća bez potpore donatora od kojih bi istakli: Hajdelberg Cement Kakanj, DSM Trade d.o.o. Kakanj, DELTA PETROL d.o.o. Kakanj,  KAMELEON d.o.o. Kakanj i drugi.”, navode iz ovog kluba.

Na ovom takmičenju očekuje se dolazak kako onih koji tek traže svoje mjesto u ovom olimpijskom sportu tako i onih koji iza sebe imaju zapažene rezultate kako na državnom, tako i na balkanskim i na evropskim prvenstvima.

Judo klub Kakanj poziva sve one koji cijene i vole ovaj sport da dođu, te da podrže takmičare našeg kluba a i da vide umješnost najboljih u federaciji BiH.

Napominjemo da je na ovu manifestaciju ulaz »SLOBODAN«

Kontakt telefoni:   

061 409 810 – Čatić Fuad             

062 382 328 –  Hasanica Zikret                                 

Podijelite:

Posljedni članci