Upoznajte naš edukativni tim: Prof. njemačkog jezika Vanda Teskeredžić

Podijelite:

Budući da vlada veliko interesovanje za kurs njemačkog jezika formirane su tri grupe polaznika kojima će predavati prof. Vanda Teskeredžić, prof. Alen Zec i prof. Edina Seferović. Ovim putem želimo da javnost upoznamo sa radom i iskustvom naših profesora od kojih neki rade već nekoliko godina i uspješno obučavaju sve prijavljene polaznike.

Vanda Teskeredžić je profesorica njemačkog jezika i književnosti koja će ove godine prvi put raditi za JU KSC Kakanj i jednoj grupi polaznika predavati njemački jezik. Prof. Teskeredžić je pohađala osnovnu školu u Njemačkoj gdje se rodila ljubav prema njemačkom jeziku, narodu i njihovim običajima te svemu što je vezano za Njemačku. Srednju skolu završila je u Zenici, kao i Filozofski fakultet, odsjek Njemački jezik i književnost.

Svoje iskustvo u nastavi stekla je prije svega u Srednjoj Muzičkoj Školi u Zenici kao i u centru EDUKO, gdje je mnogobrojne polaznike pripremala za OSD, Telc i Goethe ispite. Radila je i na velikom broju projekata u Zenici a najviše u ulozi prevodioca. Projekat koji posebno ističe je “360 Zenica”, za koji je dala svoj glas kao virtuelni turistički vodić grada Zenice. Vandin cilj, kao profesorice u JU KSC Kakanj je osposobiti polaznike u komunikaciji te razviti sposobnosti slušanja i razumijevanja usmenih poruka kao i pripremanje polaznika za polaganje ispita.

Profesorica Vanda je profesor – voditelj grupe njemačkog jezika nivoa A1-III grupa

Obavještavamo prijavljene polaznike na kurs njemačkog jezika da će prva grupa kojoj predaje prof. Vanda Teskeredžić danas 18. septembra imati prvi čas u Omladinskom centru.

Časovi će se održavati svakog ponedjeljka i srijede u terminu od 18:30-20:00 sati u Omladinskom centru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti i danas pozivom na broj telefona 032/771-920 ili tako što će doći na prvi čas danas u Omladinski centar. Prijave će biti omogućene najkasnije do sljedeće sedmice budući da polaznici ne bi trebali propustiti više od četiri časa.

Spisak polaznika – Njemački jezik (prof. Vanda Teskeredžić)

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci