Uskoro manifestacija “Kakanjski dani” – Osam dana kulturnog, sportskog i zabavnog ozračja

Podijelite:

Obavještavamo sve koji željno iščekuju još jednu tradicionalnu i spektakularnu manifestaciju “Kakanjski dani” da je definisan vremenski okvir odvijanja Kulturno-sportske manifestacije.

Ovogodišnji “Kakanjski dani” će početi u subotu 28.07.2018. godine i ukupno će trajati sedam dana tačnije do 04.augusta tekuće godine.

Glavne lokacije na kojima će se odvijati sadržaji su Park Doma kulture, Park prijateljstva, Main stage, sportski poligon OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” itd.

Moramo istaknuti da će za vrijeme manifestacije “Kakanjski dani” pored brojnih učesnika, kulturno-umjetničkih društava, muzičara posebna pažnja biti usmjerena na naše najmlađe sugrađane te da će sama manifestacija biti u znaku radionica, edukativnih sadržaja za mališane, zabavnih programa, mini koncerata, filmova, predstava upravo za mališane.

Kako smo ranije najavili velika vijest je da će učešće u ovogodišnjoj manifestaciji uzeti naši popularni Kakanjci koje je birala ponovo kakanjska publika. Veliko interesovanje se već pokazuje za spektakularni koncert Amara Jašarspahića Gileta, Lapsus benda kao i za koncert “Melodija” Latifa Moćevića. Uskoro objavljujemo i druge koncerte koji su dogovoreni kao i imena izvođača koji će nam uljepšati ovih sedam dana.

Očekujte mnogo noviteta i neviđenih sadržaja kroz ovogodišnju manifestaciju.

Osnovana je i zvanična GB grupa Kakanjski dani na kojoj događaje možete pratiti uživo i biti aktivni sudionici.

https://www.facebook.com/groups/1769154169800420/

Budite slobodni da se pridružite grupi i pozovete što više prijatelja da nam se pridruže.

Uskoro će biti u funkciji web platforma na kojoj će biti dostupne sve informacije koje će biti od koristi našim sugrađanima i svima koji su planirali posjetiti neke od sadržaja ili boraviti u Kaknju tokom Kakanjskih dana.

Pratite nas na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj i na Instagram stranici @juksckakanj. Informacije možete pronaći na stranici Općine Kakanj http://kakanj.com.ba/

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci