VELIKA ZAINTERESOVANOST GRAĐANA ZA OLDTIMER REVIJU

Podijelite:

Danas je u sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2016.” upriličena revija Oldtimera u saradnji sa Oldtimer klubom iz Sarajeva. Izložba Oldtimera ujedno je bila i posljednji događaj organizovan u okviru ovogodišnje manifestacije “Kakanjski dani 2016.”.

Danas ni kiša ni loše vrijeme nije spriječilo ljubitelje starodobnih automobila da dođu u velikom broju i uživaju u dobro očuvanim ulickanim četvretočkašima.

Među automobilima koji su se našli na izložbi najviše su se isticali Cadillac El Dorado i vozilo Franz Ferdinand.

Građani su imali priliku pogledati ukupno 15 automobila različitih proizvođača kao što su Mercedes, Renault, Opel, Fiat i Citroen.

Organizator Old timer cluba Sarajevo je nakon upriličene izložbe načelniku Općine Kakanj Nerminu Mandri uručio i specijalnu zahvalnicu nakon čega je gosp. Nermin Mandra istakao kako će zbog velikog interesa naših građana ova izložba u narednom periodu postati tradicionalna te kako će nastojati da izložba bude još veća i bogatija.

Zahvalnicu na ukazanom povjerenju i učešću na Old Timer reviji automobila održanoj u Kaknju 06.08.2016. godine uručena je i direktoru Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj Aldinu Šljivi.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci