VELIKO FINALE NOVOGODIŠNJEG TURNIRA U MALOM NOGOMETU – SUTRA SVI U DVORANU

Podijelite:

Obavještavamo građane da će se sutra (30.12.2016.) održati finale Novogodišnjeg turnira u malom nogometu u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, sa početkom u 20,00 sati  a prva polufinalna utakmica počinje u 17,00 sati. Nakon polufinala bit će organizovan izbor za najboljeg  golmana sa početkom u 18,30 sati i to organizovanjem penala kroz zabavni program a koji golman uspije odbraniti najviše golova osvaja nagradu.

U 19,00 sati bit će odigrana utakmica za treće mjesto. Svečano zatvaranje turnira nastupit će u 20,40 sati a odmah poslije bit će upriličena dodjela nagrada i priznanja za najbolje ekipe i pojedince. Prva nagrada je novčani iznos od 2 000 KM, druga nagrada 1 000 KM, treća 500 KM a obezbijeđene su i nagrade za najboljeg igrača, strijelca i golmana. Pored novčane nagrade pobjednička ekipa će osvojiti zahvalnicu i pehar a drugo i treće mjesto zahvalnicu.

Najbolji igrač, strijelac i golman će dobiti zahvalnicu i plaketu.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu u Sportsku dvoranu KSC Kakanj kako bi uz sjajnu atmosferu bodrili omiljene ekipe! Podsjećamo da u finalnoj noći posjetioce očekuje niz iznenađenja i bogat zabavni program!

Dobrodošli!

Ulaz: 2 KM

Ulaz za dame slobodan!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci