Čestitka povodom nove školske godine / JU KSC KAKANJ

Podijelite:

JU KSC Kakanj  svim  učenicima, roditeljima, učiteljima, nastavnicima, profesorima, stručnim saradnicima i osoblju škole želi sretnu i uspješnu novu školsku godinu, mnogo uspjeha u radu i učenju i što bolje ocjene.

Prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, želimo dobrodošlicu, uz želju da im škola postane mjesto radosti i druženja, gdje će, osim novih spoznaja i znanja, steći i brojne nove prijatelje te provesti svoje najljepše godine.

Ostalim učenicima osnovnih i srednjih škola želimo da svoje školsko vrijeme provedu u kreativnosti i radu, prijateljstvu i uzajamnom prihvaćanju, uz učitelje, nastavnike i profesore koji će im, zajedno sa roditeljima, biti istinska podrška u učenju.

Obrazovanje ima temeljnu ulogu kako u ličnom tako i u društvenom razvoju, i najvažnije je sredstvo za poticanje ljudskog razvoja i težnje ka kvalitetnijem i pravednijem svijetu. Mi želimo postati društvo znanja, a uvjereni smo da ste vi generacije koja će to pokazati i u praksi.

Nadamo se da ćemo uz zajedničku saradnju, koja i ranije nije izostajala, trud i djelovanje, uspjeti napraviti dobre rezultate i doprinijeti kvalitetnijem odgoju i obrazovanju budućih generacija.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci