Biznis liga: Izvještaj i rezultati nakon odigranih utakmica

Podijelite:

U nedjelju 8. marta nastavljeno je takmičenje Biznis liga u malom nogometu “Kakanj 2020” u Sportskoj dvorani KSC Kakanj. Odigrano je ukupno osam utakmica. U nastavku rezultati i detljniji izvještaj…

U prvoj utakmici sastale su se ekipe JP Vodokom i Kakanj Petrol/Sim komerc koja je završila sa rezultato 1:3 za ekipu Kakanj petrol/Sim komerc. Gol za ekipu JP Vodokom postigao je Ramić D. Golove za pobjedničku ekipu dali su Ćosić E (2). i Vranduklija S.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe DSM Trade i Trgošped koja je nakon penala završila sa rezultatom 2(5):2(6). Golove su postigli Fejzović S., Berbić M., i Alagić A. za ekipu DSM Trade. Golove za ekipu TRgošped postigli su Terzić S.(2), Sarac I., Agičić E, Terzić M i Muflizović S. Žute kartone postigli su Semir Kićo i Ajdin Kićo. Crveni karton dodijeljen je Muhamedu Dediću.

U trećoj utakmici sastale su se ekipe MGM Farm i Perutnina Ptuj koja je završila sa rezultatom 3:1. Golove su postigli Karzić A., Škulj A., Mušija H., gol za ekipu Perutnina Ptuj postigao je Muratović A.

U četvrtoj utakmici sastale su se ekipe Neimax i Šumarija Milovići koja je završila sa rezultatom 0:1. Pobjednički gol postigao je igrač Sikira E. Žute kartone dobili su Haris Džafo i Ernad Musić.

Peta utakmica bila je između ekipa JU KSC Kakanj/JP Grijanje i Pekar Delibašić koja je završila sa rezultatom 1:2. Gol za ekipu JU KSC Kakanj / JP Grijanje postigao je Emir Alajbegović, dok su golove za ekipu Pekar Delibašić postigli Silajdžić S., i Bajrić N.

U šestoj utakmici sastale su se ekipe Policija i Elektroprivreda. Ekipa Policije pobijedila je sa rezultatom 5:1. Golove za ekipu POlicije postigli su Hrustanović A. (2), Durmić A (2) i Šarić A. Za ekipu Elektroprivreda gol je postigao Hrvić A. Igrač Mirza Spahić dobio je crveni karton i Saša Spasojević iz ekipe Policija.

U sedmoj utakmici sastale su ekipe Općina Kakanj i Moj san koja je završila sa rezultatom 0:5. Golove su postigli Heganović E., Murić E., Čaluk V. (2), i Muratović A.

U zadnoj utakmici turnira sastale su se ekipe Tiron i RMU koja je završila sa rezultatom 0:4. Strijelci su bili Musić H. (2), Gavrić Z. (AG) i Neimarlija A. (1). Žuti karton dodijeljen je Arnelu Kumbara iz ekipe RMU.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci