BORBA ZA BICIKL SE NASTAVLJA U SUBOTU NA UTAKMICI KK KAKANJ – KK ŠIROKI

Podijelite:

Obavještavamo građane da se nagradna igra za vrijedni bicikl nastavlja u subotu 26. marta na košarkaškoj utakmici petog kola Lige za prvaka (Liga 6), između KK „Kakanj“ i HKK „Široki“ iz Širokog Brijega u Sportskoj dvorani Kakanj sa početkom u 19:00 sati.
Budući da na prethodnoj utakmici nijedan od učesnika nije osvojio bicikl, nagradna igra se nastavlja samo sa drugačijim pravilima. Prva faza nagradne igre je da učesnik pogodi koš sa pola terena, a ukoliko se desi da nijedan učesnik ne pogodi, slijedi druga faza. Druga faza nagradne igre podrzumijeva da prvih 5 posjetilaca koji kupe ulaznice za ovu sjajnu košarkašku utakmicu automatski dobivaju pravo da učestvuju u našoj nagradnoj igri (ukoliko želi), a pravilo je da spretni učesnik koji pogodi sa linije za tri poena ali horogom osvaja vrijedni bicikl. Ukoliko niti na ovoj utakmici ne dobijemo pobjednika, pravila nagradne igre ćemo znatno olakšati a do tada ćemo se odlično zabaviti jer je glavni cilj nagradne igre da zabavi publiku.

Ulaznice će biti u prodaji od petka 25.03.2016. godine, stoga požurite da na vrijeme osigurate svoju ulaznicu, jer vlada veliki interes publike za spektakl koji će nam prirediti naši košarkaši, a broj ulaznica je ograničen.

Ulaznice po cijeni od 3KM možete kupiti od petka u terminu rada JU  na biletarnici/infopultu u Upravi Ustanove, a poslije radnog vremena prodaja karata će biti omogućena i u caffe baru Europa sve do početka utakmice.

IMG_6304

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci