Danas počinje Liga mjesnih zajednica – Pogledajte raspored utakmica

Podijelite:

Kao dio programa za obilježavanje 8. aprila, Dana oslobođenja Kaknja u Drugom svjetskom ratu i 15. aprila Dana Kaknja i Dana Armije RBiH, Javna ustanova Kulturno sportski centar organizuje malonogometnu Ligu mjesnih zajednica 2018.
Poslije pozitivnih iskustava koja su zabilježena u prošlogodišnjem malonogometnom takmičenju „Liga mjesnih zajednica 2017“, u Javnoj ustanovi KSC Kakanj i Sportskom savezu Općine Kakanj odlučili su se i ove godine organizirati isto takmičenje. Od 36 mjesnih zajednica, za takmičenje se prijavilo 32 ekipe iz 30 mjesnih zajednica. Kakanj 1 i Varda imale su pravo prijaviti po dvije ekipe zato što na području ovih mjesnih zajednica živi preko dvije hiljade stanovnika.

U nastavku raspored utakmica za subotu 07.04.2018. godine:

Raspored utakmica za nedjelju 08.04.2018. godine:

Novina za „Ligu mjesnih zajednica 2018“ je održavanje takmičenja u dvije vremenske faze. Prva, proljetna faza počinje u subotu 7.4.2018. godine, a druga je planirana u septembru. Svečano otvaranje Lige zakazano je u subotu u 18,00 sati i taj dan će biti odigrano šest utakmica. Prva utakmica će se održati u 17:00 sati.

Pozivamo ljubitelje malog nogometa da u velikom broju dođu u Sportsku dvoranu KSC Kakanj kako bi podržali ekipe učesnice.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci