Davanje u zakup površine u krugu Ski centra Ponijeri za vrijeme održavanja zimske manifestacije “Udahni Ponijere”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kao i svake godine JU KSC Kakanj i Općina Kakanj se potrude da organizuju različite sadržaje za sve generacije na kakanjskom izletištu Ponijeri. Uveli smo praksu da svake godine pred sam kraj zimskog raspusta organizujemo zimsku manifestaciju pod nazivom “Udahni Ponijere”. Pretežno su se organizovale jednodnevne igre za djecu, zabava na snijegu uz mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportskih programa.

Ove godine manifestacija “Udahni Ponijere” će trajati tri dana, i to od 25. do 27. januara 2019. godine. Uz brojne sadržaje ove godine Glumački kamp “Ponijeri 2019” dio je pomenute manifestacije. Nećemo još uvijek otkrivati šta vas sve očekuje ova tri dana, ali sa sigurnošću možemo napisati da očekujemo više od 2.000 posjetilaca.

Budući da će navedena tri dana na Ponijerima biti mnogo gostiju, turista, studenata, učenika nudimo vlasnicima ugostiteljskih objekata da svoju ponudu prošire i na Ponijere. Svima koji na raspolaganju u ponudi imaju nargilu, fast food hranu, piće itd., nudimo zakup površine u krugu Ski centra Ponijeri. Cijena za jedan dan je 50 KM, tri dana 150 KM.

Nargile bi se služile u ugostiteljskom objektu KSC Ponijeri, za hranu je predviđen poseban prostor u neposrednoj blizini pomenutog objekta.

Za više informacija javite nam se na broj 032/771-920.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci