Dobili smo polufinaliste Novogodišnjeg turnira u Kaknju – Sutra svi u dvoranu

Podijelite:

Donosimo rezultate odigranih utakmica četvrtog dana Novogodišnjeg turnira u malom nogometu!

Beged Kakanj – Begegića Put Zenica 0:1

Zamm MC Sarajevo – Crni Labud Ilijaš 4:0

Sajmir Vogošća – Santos Kakanj 4:1

Nova Trgovina S Kakanj – Milovići Kakanj 2:1

EL-HA nekretnine Visoko – Beged Kakanj 2:0

Crni Labud Ilijaš – Veseli rudari Kakanj 5:3

Santos Kakanj – Tigar Trade Kakanj 1:6

Milovići Kakanj – Asocijacija mladih SDA ZDK 1:1

EL-HA Nekretnine Visoko – Begagića Put Zenica 2:0

Zamm MC Sarajevo – Veseli rudari Kakanj 2:0

Sajmir Vogošča – Tigar Trade Kakanj 3:2

Nova Trgovina S Kakanj  – Asocijacija mladih SDA ZDK 0:1

Nakon odigranih utakmica Novogodišnjeg turnira u malom nogometu večeras smo dobili polufinaliste od kojih EL HA nekretnine Visoko iz grupe A II i Zamm MC Sarajevo iz grupe B II koje su ujedno prvi polufinalni par koji će sutra 30.12.2016. godine odigrati utakmicu u 17,00 sati. U polufinale također su se plasirale ekipe Sajmir Vogošća iz grupe C II i Asocijacija mladih SDA ZDK iz grupe D II koje će odigrati drugu polufinalnu utakmicu u 17,45 sati.

Sutra (30.12.2016.) će se održati finale Novogodišnjeg turnira u malom nogometu u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, sa početkom u 20,00 sati  a prva polufinalna utakmica počinje u 17,00 sati. Nakon polufinala bit će organizovan izbor za najboljeg  golmana sa početkom u 18,30 sati i to organizovanjem penala kroz zabavni program a koji golman uspije odbraniti najviše golova osvaja nagradu.

U 19,00 sati bit će odigrana utakmica za treće mjesto. Svečano zatvaranje turnira nastupit će u 20,40 sati a odmah poslije bit će upriličena dodjela nagrada i priznanja za najbolje ekipe i pojedince. Prva nagrada je novčani iznos od 2 000 KM, druga nagrada 1 000 KM, treća 500 KM a obezbijeđene su i nagrade za najboljeg igrača, strijelca i golmana. Pored novčane nagrade pobjednička ekipa će osvojiti zahvalnicu i pehar a drugo i treće mjesto zahvalnicu.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu u Sportsku dvoranu KSC Kakanj kako bi uz sjajnu atmosferu bodrili omiljene ekipe! Podsjećamo da u finalnoj noći posjetioce očekuje niz iznenađenja i bogat zabavni program!

Dobrodošli!

Ulaz: 2 KM

Ulaz za dame slobodan!

JU KSC KAKANJ

JU KSC KAKANJ

 

 

 

 

 

Podijelite:

Posljedni članci