Dodijeljena uvjerenja za još jednu grupu polaznica kursa krojenja i šivenja

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Dana 05.12.2016. godine u učionici Doma kulture dodijeljena su uvjerenja za polaznice prvog i drugog stepena kursa krojenja i šivenja. Polaznice koje su završile prvi stepen nastavljaju sa drugim stepenom a polaznice koje su završile drugi stepen, nastavljaju također dalje sa usavršavanjem tehnike krojenja i šivenja.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane dame koje imaju želju da nauče tehniku krojenja i šivenja, dame koje žele da budu kreatori vlastitog stila, dame koje žele da se na neki način bave modom, te kreiranjem najnovijih modnih pravila odijevanja da se prijave i izuče sve tehnike krojenja i šivenja.

Predavač na kursu krojenja i šivenja je dugogodišnja saradnica Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj Mira Šišić koja svakoj polaznici sa strpljenjem objašnjava sve tehnike i tajne kreiranja modela kao i rukovanje mašinom.

Sve do danas prijavljivale su se samo dame i to je razlog zašto u najavama pozivamo isključivo dame, ali mi također pozivamo sve zainteresovane muškarce ukoliko imaju želju da nauče tehniku krojenja i šivenja da se prijave. Svi su dobrodošli.

Cijena kursa krojenja i šivenja iznosi 150 KM. Termin realizacije kursa će se održavati dva puta sedmično u trajanju od dva sata.

Prijave na broj telefona: 032-771-921

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci