Hana Kazazović – Cyberbosanka danas posjetila JU Kulturno-sportski centar Kakanj

Podijelite:

Hana Kazazović je Zeničanka koja je u svijetu bloga poznata kao Cyberbosanka, sa svijetom interneta susrela se 1995. godine, a blog je počela pisati 2009. godine. U početku je taj blog bio mjesto na kojem je pisala svoja razmišljanja i saznanja o svemu što je okružuje. Danas je to kutak za one koji žele da ostvare svoj puni životni potencijal i da žive život kakav žele i sanjaju.

Hana istiće da je puno toga pročitala o JU KSC Kakanj te da je ponukana lijepim pričama koje nastaju u našoj Ustanovi, odlučila da nas posjeti kako bi stekla vlastito mišljenje i napisala svoje iskustvo tokom boravka u JU Kulturno-sportski centar Kakanj. Trenutno radi projekat za blog čiji je pokrovitelj UNDP a zove se “BH ljudi”, obilazi mjesta u BiH i u njima pronalazi zanimljive i kako kaže predstavljanja vrijedne ljude.

Nećemo puno toga da pišemo osim što se i ovim putem želimo zahvaliti Hani na izdvojenom vremenu i interesovanju za sve segmente JU KSC i moramo istaknuti da s nestrpljenjem čekamo da vidimo kakvo mišljenje je Hana stekla o JU.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci