I u Srbiji se priča o Kulturno-sportskoj manifestaciji “Kakanjski dani 2017”: POPIS STANOVNIŠTVA Adnan i Aleksa raspametili publiku u Kaknju

Podijelite:

Na Zvaničnoj stranici “Zvezde Granda” objavljen je zapažen nastup Adnana Nezirova i Alekse Perovića za vrijeme Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017” te kako su sjajnu atmosferu napravili u Kaknju.

08.08.2017. – Zvezde Granda Official

Pobednik “Zvezda Granda” Aleksa Perović i superfinalista Adnan Nazirov nastupili su u okviru manifestacije “Dani Kaknja” i oborili rekord po poseti publike. Dva pevača udružili su snage i napravili atmosferu za pamćenje, a na hiljade fanova dočekali su ih ovacijama u ovom gradu u Bosni i Hercegovini.

image_02.png

“Imao sam utisak da je ceo grad bio na našem nastupu. Pošto je manifestacija trajala nekoliko dana prema rečima organizatora najbolji provod bio je kad smo mi pevali”, rekao je Adnan, dok je njegov kolega Aleksa takođe bio pod utiscima nakon ovakvog koncerta.

“Bilo je fenomenalno i sjajno su nas ugostili. Svaka čast organizatorima i hvala publici na odličnom dočeku”, rekao je Aleksa. Ovo je prvi zajednički nastup zvezda Granda nakon velikog finala koje je održano u julu, a obojica se nadaju da će ih posle ovoga biti još mnogo.

https://grand.online/zvezde-granda/news/popis-stanovnistva-adnan-i-aleksa-raspametili-publiku-u-kaknju-foto

Foto: Privatna arhiva / Autor: A.B.

Podijelite:

Posljedni članci