Imamo 20 prijavljenih ekipa – Sutra u kultnom školskom centru “Europa” izvlačenje ekipa za takmičenje u malom nogometu “Biznis liga Kakanj 2017”

Podijelite:

Obavještavamo prijavljene ekipe i medije da će se izvlačenje ekipa za takmičenje u malom nogometu “Biznis liga 2017” održati sutra 29.09.2017. godine u kultnom školskom centru “Europa”, sa početkom u 16:00 sati.

Pozivamo predstavnike medija da dođu sutra u kultni školski centar kako bi zabilježili informacije o izvlačenju grupa.

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine organizator je Biznis lige u malom nogometu. Liga će se odigravati vikendom u poslijepodnevni, terminima u Sportskoj dvorani KSC Kakanj a početak takmičenja zakazan je u nedjelju 01.10.2017. godine.

Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u poslednje četiri godine privlači pažnju velikog broja kompanija iz naše Općine ali i iz drugih nama susjednih općina. Projekat koji traje od 2014. godine već postaje tradicionalno mjesto gdje je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti i ujedno brane boje svoje kompanije. Iz godine u godinu liga postaje jača kako u organizacionom smislu samog takmičenja, tako i na  kvalitetu i organizovanosti ekipa, učesnika u takmičenju.

Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre. Sistem takmičenja će se odrediti zavisno od broja prijavljenih ekipa.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci