Imamo sretne dobitnike ulaznica za predstavu koja će biti odigrana večeras u Domu kulture – “Brašno u venama”

Podijelite:

Nakon organizovane nagradne igre kako bismo poklonili nagradne ulaznice za pozorišnu predstavu “Brašno u venama”, donosimo imena najsretnijih koje smo dobili pomoću aplikacije nasumičnog odabira.

Od ukupno 46 učesnika nagradili smo 6 i to:

1. Amar Čeliković

2. Ilhana Čeliković

3. Gordan Gogi Kalin

4. Dženana Zahirović Kalin

5. Merima Bečirhodžić

6. Tarik Šehić

Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u našoj nagradnoj igri.

Napominjemo da smo u saradnji sa Hotelom Kakanj organizovali nagradnu igru i nagradili Aidu Aslani i Refiju Aslani ulaznicama za predstavu i večerom za dvije osobe u Našoj kući.

Sretni dobitnici ulaznica za predstavu “Brašno u venama” koji su učestvovali u nagradnoj igri preko Radija Kakanj su:

Imena nagradjenih slušalaca:

1.Tarik Šehić (budući da je Tarik Šehić osvojio ulaznicu preko nagradne igre na Facebook stranici JU KSC Kakanj, jednu ulaznicu sa Radija Kakanj može nekome pokloniti! Potrebno javiti ime i prezime danas do 12:00 sati u inboks JU KSC Kakanj)

2.Ahmed Šehić

3.Jasmina Lokvančić

4.Slavica Čolak

5.Amela Sikira

Predstava u režiji Borisa Liješevića rađena prema tekstu Igora Štiksa “Brašno u venama“, bit će izvedena u petak 24.11.2017. godine u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 20:00 sati.

Riječ je o predstavi koja se bavi sudbinom jedne porodice, koja se okuplja nakon dvadeset godina.  Priče o okupljene tri generacije na sceni se proširuje na cijelu porodičnu historiju uvođenjem priče o pradjedu Oscaru, priče koja suštinski određuje i sudbine narednih generacija.

Ulaz na predstavu iznosi: 7 KM

Ulaznice se mogu kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 ili na dežurnom info-pultu koji se nalazi u sastavu Sportske dvorane KSC Kakanj u vremenskom periodu od 15:30 do 23:00 sata.

INFO I REZERVACIJE: 032/771-920

DEŽURNI BROJ: 032/975-063

 

 

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci