Izložba “Petnaestoaprilska priznanja Općine Kakanj 2003-2017” – Pozivamo laureate s kojima nismo uspjeli stupiti u kontakt da nam se jave i na revers ustupe svoja priznanja

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Obavještavamo građane da će povodom 15. aprila Dana općine Kakanj u foajeu Doma kulture Kakanj biti otvorena muzejska izložba pod nazivom “Petnaestoaprilska priznanja Općine Kakanj 2003-2017” u petak 13.04.2018. godine.

Cilj izložbe je prikazati dosadašnje institucije, organizacije i pojedinačna lica kojima je u proteklom periodu dodijeljeno najveće općinsko priznanje (grb, plaketa i zahvalnica). Preciznije bit će postavljena njihova odlikovanja čije je prikupljanje u toku. U pitanju je privremena izložba Muzeja Kaknja koju će javnosti imati priliku pogledati u svečanom ambijentu nakon akademije u foajeu Doma kulture.

Bitno je spomenuti da će svi prisutni vidjeti preko stotinu priznanja iz vremenskog perioda od 2003. godine do 2017. godine od pojedinaca, organizacija i institucija koje su svojim zalaganjem i vrijednim radom nosile najveće općinsko priznanje. Ova privremena muzejska izložba organizuje se u sklopu programa Dana općine Kakanj.

Petnaestoaprilsko priznanje se dodjeljuje od 2003. godine.

Pozivamo laureate s kojima nismo uspjeli stupiti u kontakt da nam se jave i na revers ustupe svoja priznanja kako bi bili dio ove izložbe. Priznanja možete dostaviti do 10.aprila u Muzej Kaknja od 07:30 do 15:30h. Unaprijed vam se zahvaljujemo na saradnji i pozivamo na otvaranje izložbe!

JU KSC KAKANJ

Come follow us on Intagram! #juksckakanj

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci