JAVNI POZIV – „inKVIZicija“

Podijelite:

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na kviz „inKVIZicija“!

Obilježavamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine, 25. novembar 2023. godine. „InKVIZicija“ je interaktivni zabavno-edukativni kviz. Sadrži pitanja općeg znanja uz tematsku rundu iz oblasti historije Bosne i Hercegovine. Realizirat će se u nekoliko rundi u kojima već u startu imate šansi na 50% tačnih odgovora.

Organizator kviza je udruženje „Inkvizicija“ u saradnji sa JU KSC Kakanj – Muzej Kaknja. Financijski pokrovitelj Općina Kakanj. Zabavno-edukativni kviz će se realizirati 24. novembra (petak) sa početkom u 19:30 sati u kaffeu Europa.

Prijavite svoju ekipu od minimalno dva do maksimalno šest članova putem maila na adresu muzej@ksckakanj.ba ili na instagram profil @kvizicija.in ili putem vibera ili sms poruke na broj telefona 061 069 071 (Amra Veispahić) i 062 571 670 (Mehmed Đokić). Prijava treba da sadrži ime i prezime Vas i članova Vaše ekipe, kreativni naziv Vaše ekipe te kontakt broj kapitena/ice Vaše ekipe. Troškove kotizacije snosi Općina Kakanj. Javni poziv ostaje otvoren do srijede, 22.11.2023. godine do 23:59 sati.

Prva nagrada 100 KM!

Druga i treća nagrada po 50KM!

Broj prijava nije ograničen!

Naoružajte se znanjem, upoznajte se sa historijom naše domovine, prijavite se i dođite da zajedno učimo i zabavimo se te osvojimo vrijedne nagrade!

Podijelite:

Posljedni članci