JU KSC Kakanj u saradnji sa OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” danas organizuje edukativno-zabavnu ekskurziju na Bočicu

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Javna ustanova KSC Kakanj u saradnji sa OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” Kakanj danas 11.05.2018. godine organizuje edukativno-zabavnu ekskurziju za učenike I razreda u Planinarski dom “Bočica” Kakanj.

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj konstantno širi svoje djelatnosti pa je tako odlučeno da se i segment obrazovanja kroz koji se organizuju edukativni kursevi stranih jezika proširi kroz saradnju sa školama. Na taj način JU KSC Kakanj će biti nosilac različitih zabavnih, sportskih i edukativnih aktivnosti koje će se realizovati na ekskurzijama za učenike. Ponukani mnogobrojim aktivnostima koje smo organizovali i kojima se ponosimo ovaj put učenike ćemo obradovati veoma sadržajnom ekskurzijom koju će vjerujemo dugo pamtiti.

U okviru ovog projekta danas će na Bočici biti upriličena likovna radionica uz stručno vodstvo slikara Nermina Kozle i sportske igre uz stručno vodstvo prof.tjelesnog odgoj. Za ovaj projekat angažovana su dva profesora tjelesnog i zdravstvenog odgoja, jedan profesor likovne umjetnosti i jedan pedagog.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci