Kakanjski dani 2017: Koncert Alekse Perovića i Adnana Nezirova

Podijelite:

Obavještavamo građane da će u sklopu Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2017“ u četvrtak 03.08.2017. godine nastupiti pobjednik jedanaeste sezone takmičenja  „Zvezde granda 2017“ Aleksa Perović na Main stage-u, sa početkom u 21:00h!

Prvobitno je planirano da u četvrtak 03.08.2017. godine nastupi Armin Dedić, međutim došlo je do promjena zbog zauzetosti navedenog izvođača koji nažalost ove godine neće nastupiti za vrijeme Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2017“.

Dvadesetjednogodišnji Kraljevčanin Aleksa Perović, učestvovao je i na popularnom takmičenju  „X faktoru“ i publika ga maksimalno podržava. Aleksa Perović će nastupiti u četvrtak 03.08.2017. godine zajedno sa popularnim Adnanom Nezirovom i zajedno će vjerujemo napraviti odličnu atmosferu u Kaknju.

Adnan Nezirov popularni pjevač iz Bihaća, veliku slavu stekao je preko noći kada je odnio pobjedu na Hayatovom muzičkom takmičenju “Zvijezda možeš biti Ti”. Njegovi brojni fanovi koji su sve ove godine bili uz njega i sa radošću čekali svaki njegov nastup, imali su šansu da ga ponovo gledaju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”!

Ukoliko volite dobru muziku, pjesmu i zabavu dođite na koncert Alekse Perovića i Adnana Nezirova u četvrtak  03.08.2017. godine!

Vidimo se!

 

JU KSC KAKANJ

 

 

Podijelite:

Posljedni članci