Kakanjski dani 2017: Posebna zahvalnica Općini Kakanj

Podijelite:

Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani 2017” trajala je od 31.07.2017. godine do 05.08.2017. godine i sadržavala je preko 50 različitih edukativnih, kreativnih, kulturnih, sportskih i zabavnih programa koji su u rekordnom broju okupili naše sugrađane kao i goste iz drugih gradova. O dešavanjima u sklopu KD2017 izvještavali su i mediji van Kaknja koji su hvalili organizaciju, a pohvale su pristigle i od naših partnera, učesnika i volontera koji su uveliko uljepšali manifestaciju.

I ove godine organizacija kompletne Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017” povjerena je od strane Općine Kakanj kao glavnog finansijera Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar. Stoga se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo Općini Kakanj na čelu sa načelnikom Nerminom Mandrom na ukazanom povjerenju i pruženoj prilici.

Bila je čast organizovati manifestaciju koja je ovo ljeto itekako učinila mnogo ljepšim, a nama je dala volju da naredne godine organizujemo još bolju manifestaciju, uvažavajući sve sugestije naših sugrađana i učiniti da budu ponosni na Kakanj.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci