Kakanjski dani 2017: Prezentacija električnog vozila

Podijelite:

U sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2017”, a u okviru segmenta energetske efikasnosti,C.E.K.O.R-Centar za ekologiju i održivi razvoj u saradnji sa Općinom Kakanj i JU KSC Kakanj će predstaviti danas 03.08.2017. godine dva hibridna modela:
1. Toyota RAW 4 HYBRID
2. Toyota yaris HYBRID

Prezentacija će biti upriličena na platou kod BBI banke sa početkom u 12:00 sati.
Bez obzira tražite li ugodniji ili tiši način vožnje, ili želite automobil koji znatno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih plinova – duga je lista načina na koje vam ovi naši hibridni modeli unose razliku u svakodnevni život. S bogatom opremom, pogonom na sve četiri točka i hibridnom sklopom, novi RAV4 činit će izvanrednu vrijednost za novac te se isplatiti u kratkom periodu. Ovo vozilo možete vidjeti sutra na Kakanjskim danima u popodnevnim satima i imati mogućnost provozati isti.
O konkretnim brojkama po pitanju pogonskog sklopa i performansi, kao i o cijenama još uvijek je teško pisati, a sve će nam biti posve poznato prije kraja godine, kada će na europskom tržištu biti predstavljen novi hibridni RAV4, a u prodaji se pojavio će se pojaviti u januaru 2015.
Na kraju, osim rekordno niske potrošnje za crossover segment, RAV4 Hybrid vožnju će učiniti nikad jednostavnijom i ugodnijom, uz vrlo tih prijenos, uglađen rad i opuštenost u napučenim urbanim sredinama – a svu sposobnost punokrvnog terenca kada odlučite izaći u prirodu.
Život je jednostavniji uz hibrid, samo uđite i vozite.
Naši hibridi su razvijeni kako bi vam maksimalno olakšali način vožnje. Kada pritisnite tipku za uključivanje hibridnog sustava – i dalje je potpuna tišina i ugoda, ali jasno označena poruka da ste spremni za vožnju. Na vama je samo da preko mjenjača odaberete položaj za vožnju, a hibridna tehnologija nadalje sve sama odrađuje.
Postoji hibrid za svakoga
Naša hibridna priča započela je 1997. godine s uistinu pionirskim modelom, prvim u svijetu velikoserijskim hibridom – Priusom. Od tada naša hibridna porodica nezaustavljivo raste, do toga da danas možete izabrati između sedam hibridnih modela u Toyotinoj ponudi, pri čemu smo sigurni da ćete pronaći model koji najviše odgovara vašim potrebama. Ukoliko tražite idealan automobil za sve urbane prilike, Yaris hibrid je stvoren upravo za vas. S druge strane, za veće obitelji savršeno je skrojen Auris TS hibrid. Uistinu vjerujemo da postoji hibrid za svakoga.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci