Kakanjski dani 2017: Prijavite se na turnir “FIFA Soccer 2017”

Podijelite:

Obavještavamo građane da će u sklopu Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2017“ biti organizovan turnir u PlayStation-u 01.08.2017. godine na platou Doma kulture, sa početkom u 21:30 sati.

Turnir će se igrati uz projekciju na platnu na PS-4 u trajanju do šest sati. Ukoliko bude veliki broj prijavljenih učesnika turnir bi trajao dvije noći. Svi prijavljeni takmičari će biti upoznati sa pravilima. Igrat će se uz nadzor kako ne bi došlo do kršenja pojedinih pravila.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani od 14 godina i stariji.

Također će biti obezbijeđen prostor za publiku kako bi mogli bodriti svoje favorite.

Atmosferu će dodatno popraviti DJ, komentator i najavljivač takmičara.

Pored natjecateljskog duha koji je uvijek prisutan na ovakvim event-ima, motivirajući faktor bi bile i vrijedne novčane nagrade.

Svi zainteresovani trebaju da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen! Prijaviti se možete na Facebook stranicu Udruženja “Centar za ekologiju I održivi razvoj-CEKOR” , na e-mail cekor.ngo@gmail.com ili na broj telefona 061/877-327 .

Pravila za turnir će biti napisana i objašnjena prije takmičenja tako da takmičari trebaju doći pola sata prije turnira radi žrijeba i pojašnjenja pravila.

Vidimo se u GAMER ZONI u utorak 01.08.2017.godine!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci